Новини

В Слобожанському відбувся ярмарок до Всесвітнього дня молоді

15.08.2023 16:50
177 Новини

14 серпня Молодіжний центр «Смарт» спільно з командою спортивного комплексу «Слобожанський»  провели ярмарок до Дня молоді.

На початку заходу заступниця селищного голови Олена Вергейчик разом з тимчасово виконуючим обов’язки директора МЦ «Смарт» Василем Різуном нагородили відзнаками волонтерів молодіжного центру.

Після цього,  учасники мали змогу прийняти  участь у різних активностях. Можна було спробувати себе в майстер-класі з йоги, на якому можна було дізнатись основи цієї практики та навчитись краще ладнати зі своїм тілом, або ж перевірити свою вправність на скеледромі чи локації «Спорт для всіх». Також була доступна локація з лицарським клубом «Шарухань», на якій молодь дізналась більше про реставрацію історичних боїв, а також спробувала себе у справжньому лицарському поєдинку! Для любителів більш спокійного відпочинку була зона з безкоштовними ласощами від молодіжного центру і ярмарок – продаж виробів від майстринь, де до уваги були представлені різноманітні  прикраси і іграшки ручної роботи.

Наостанок, відбувся розіграш сертифікатів від кав’ярні «Точка кави», нагородження переможців естафет локації «Спорт для всіх»  і спільне фото з учасниками.

Загалом захід відвідало близько 200 людей, кожний з яких мав змогу прийняти участь в цікавих для себе активностях.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org