Охорона здоров’я

Слобожанська громада передала медикаменти від міжнародних партнерів лікарні ім. Мечникова

17.01.2024 14:09
225 Охорона здоров’я

Сьогодні, 17 січня, секретар Слобожанської селищної ради (виконкому) Людмила Лагода завітала до приймального відділення Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова. Під час візиту секретар селищної ради передала на баланс лікарні гуманітарну допомогу, яку громада отримала від міжнародних партнерів з Литовської республіки – муніципалітету Шакяй.

В рамках цієї допомоги лікарня Мечникова отримала 150 флаконів альбуміну. Цю допомогу від Слобожанської громади та її партнерів особисто приймав заступник медичного директора по наданню екстреної медичної допомоги Олександр Толубаєв.

«У ці важкі часи важливо отримувати подібні ліки, які можуть допомогти у реанімації та відновленні людського життя. Лікарня Мечникова дуже вдячна Слобожанській територіальній громаді та її партнерам з муніципалітету Шакяй за їх внесок. Впевнений, разом з цим ми зможемо врятувати більше людей та наблизити перемогу нашої України», - зазначив Олександр Толубаєв.

Крім цього, заступник медичного директора лікарні вручив подяку Людмилі Лагоді від генерального директора Сергія Риженка за допомогу на медичній сфері.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org