Культура

У Слобожанському відбулось засідання жіночого клубу

15.01.2024 12:18
189 Культура

Днями у будівлі Бібліотеки селища Слобожанське відбулась зустріч жіночого клубу під назвою – «Ліра». Панянки територіальної громади під час зустрічі розбирали, що таке мислення та розвиток когнітивних навичок.

Крім цього, вони працювали та розбирали модель балансу чотирьох сфер життя за Кристалом Пезешкіана – Смисли, Тіло, Стосунки, Діяльність.

У цьому підході розподіляється енергія між цими чотирма сферами, кожна з яких є одночасно і джерелом для нас. Тобто для активної діяльності нам потрібна енергія здорового тіла. А щоб якісно й цікаво наповнювати сферу відносин і відчувати позитивні емоції, нам потрібно розуміти себе, дозволяти собі мріяти і внутрішньо наповнюватися.

Учасниці розвивали внутрішні ресурси в раціонально-інтелектуальній сфері через найпопулярнішу настільну рольову гру у світі – D&D (Dungeons & Dragons або «Підземелля і дракони».) Зазначимо, що робота групи проходила під керівництвом Тетяни Васильєвої в рамках проєкту «Розвиток мережі фасилітаторів груп психологічного ресурсування на базі локальних ОГС і волонтерських груп в громадах Дніпропетровської області», який реалізується громадською організацією «Простір позитивних змін» та  проєктом за підтримки Канадського Фонду Місцевих Ініціатив та Посольства Канади в Україні

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org