Культура

У Балівці відзначили Міжнародний день слова «Дякую»

12.01.2024 15:20
240 Культура

У четвер, 11 січня, у Балівці відбулося справжнє свято, що приурочене до Міжнародного дня слова «Дякую». Цей день був започаткований з ініціативи ЮНЕСКО та ООН і покликане нагадати людям про цінність хороших манер. Організацією свята зайнялися представники місцевої філії бібліотеки та молодіжного центру «Смарт».

У ході цієї зустрічі, діти Балівки не тільки дізналися цікаві факти про те, чому так важливо говорити «дякую», а й пограли у веселу дидактичну гру «Знайди привід для подяки», яка допомогла дітям усвідомити важливість подяки та знаходити її навіть у найпростіших речах.

Кожен учасник гри отримав чарівний конверт від Мікі Мауса. В якому, як виявилося, ховалися цікаві ситуації, на які дітям потрібно було знайти привід для вдячності. І що тут говорити, у діток не було жодних перешкод у пошуках веселих та незвичайних способів сказати «дякую».  На завершення заходу всі учасники та організатори утворили велике коло радості та подякували одне одному за сміх, веселощі та важливі уроки вдячності.

А чи знали ви, що:

  • Слово «дякую», як вважають психологи, володіє магічними властивостями. На думку фахівців, вираз подяки покращує здоров’я як адресату, так і тому, хто виражає свої почуття. Слова подяки позитивно впливають на емоційний стан та розумову діяльність людини. Однак справжня вдячність, яка може принести користь, повинна йти тільки від чистого серця.
Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org