Головні новини

У Олександрівці узгодили проведення громадського обговорення кандидатури старости

12.01.2024 12:58
376 Головні новини

Днями в селі Олександрівка відбулося засідання організаційного комітету з проведення громадського обговорення кандидатури старости Олександрівського старостинського округу Слобожанської територіальної громади.

Під час засідання учасники обговорили наступні питання:

1. Про затвердження форми підписаного листа за кандидатуру АКІМОВОЇ Вікторії Миколаївни на посаду старости Олександрівського старостинського округу.

2. Про затвердження місць, дати, часу та відповідальних осіб за збір підписаних листів за кандидатуру АКІМОВОЇ Вікторії Миколаївни на посаду старости Олександрівського старостинського округу.

3. Про інформування мешканців Олександрівського старостинського округу про проведення громадського обговорення кандидатури АКІМОВОЇ Вікторії Миколаївни на посаду старости Олександрівського старостинського округу.

Нагадаємо, що організаційний комітет створений на підставі Розпорядження селищного голови від 05.01.2024 року № 06/р/п «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости в Олександрівському старостинському окрузі Слобожанської селищної ради».  Громадські обговорення відбудуться відповідно до Положення від 26.01.2023 №2106-22/VIII «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старостив старостинських округах на території Слобожанської селищної територіальної громади».

Враховуючи воєнний стан в нашій країні громадське обговорення проводитиметься в період з 22 по 31 січня 2024 року з 10:00 до 16:00 в селі Олександрівка в приміщенні старостату (с. Олександрівка, вул. Центральна, 1) та в селі Василівка в приміщенні фельдшерського пункту (с. Василівка, вул. Новосільська, 41).

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org