Спорт

У Балівці та Партизанському до Дня молоді відбувся спортивний турнір

14.08.2023 11:34
183 Спорт

В суботу 12 серпня у Балівському та Партизанському старостинських округах відбулись спортивні змагання до Всесвітнього дня молоді.

Спершу у спортивній залі Партизанського ліцею відбулись відбіркові змагання Слобожанської територіальної громади з настільного тенісу, у якому взяли участь представники Балівської та Партизанської молоді віком до 18 років (4 дівчини та 14 хлопців). За результатами – переможці отримали медалі та кваліфікувалися до фінального турніру з настільного тенісу серед молоді Слобожанської громади.

Того ж дня, 12 серпня, на стадіоні села Балівка відбулися змагання з міні-футболу між командами «Ветерани» та «Молодь». За команди виступало 13 спортсменів, серед яких і 1 внутрішньо переміщена особа. В підсумку зустрічі ворота команд пропустили 9 м’ячів, а рахунок зафіксував результата – 6:3 на користь команди «Молодь».

Переможці отримали кубок і медалями. Кращим гравцем змагань було визнано воротаря команди переможців Миронова Дмитра. Єднаємо покоління і прямуємо до перемоги разом.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org