Новини

Слобожанська громада відзначає православне свято – Святе Водохреща

06.01.2024 16:39
165 Новини

Сьогодні, 6 січня, Слобожанська територіальна громада, як і вся Україна відзначає православне свято – Святе Водохреща. Саме в цей день у населених пунктах Слобожанської територіальної громади відбулося святкове освячення води священослужителями Православної Церкви України.

Першими освятили воду жителі села Степове о 8 годині на території храму Первомученика архідиякона Стефана. Освячення води проводив протоієрей Євген Щур.

Далі до Святого свята долучились жителі селища Слобожанське, сел Балівка та Олександрівка. У Слобожанському на території біля фонтану освячення для понад 100 віруючих проводив протоієрей Сергій Крамаренко, в Балівці на території храму Святого Духа – протоієрей Іван Гальчишак, у Олександрівці на території храмів Різдва Пресвятої Богородиці і Воскресіння Христового протоієреї Василь Юнак та Андрій Пономаренко.

Шановні жителі Слобожанської громади, даруйте свою любов близьким і коханим людям, допомагайте тим, хто цього потребує. Сил усім нам, віри та наснаги задля якнайшвидшої перемоги України!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org