Новини

Інформаційне повідомлення про початок громадського обговорення кандидатури на посаду старости Олександрівського старостинського округу Слобожанської селищної ради

05.01.2024 16:46
336 Новини

Слобожанська селищна рада Дніпровського району Дніпропетровської області повідомляє про початок процедури громадського обговорення кандидатури старости Олександрівського старостинського округу Слобожанської селищної ради відповідно до Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Слобожанської селищної ради.

Розпорядження селищного голови від 05.01.2024 року № 06/р/п «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости в Олександрівському старостинському окрузі Слобожанської селищної ради» розміщено на офіційному веб сайті Слобожанської селищної ради www.slobozhanska-gromada.gov.ua/

Враховуючи воєнний стан в нашій країні громадське обговорення проводитиметься з 22 по 31 січня 2024 року з 10.00 години до 16.00 години в селі Олександрівка в приміщенні старостату (с. Олександрівка, вул. Центральна, 1) та в селі Василівка в приміщенні фельдшерського пункту (с. Василівка, вул. Новосільська, 41).

Слобожанський селищний голова виносить на розгляд жителів сел Олександрівка та Василівка кандидатуру на посаду старости Олександрівського старостинського округу Слобожанської селищної ради АКІМОВОЇ Вікторії Миколаївни.

Жителям Олексадрівського старостинського округу Слобожанської селищної ради, які братимуть участь у громадському обговоренні, в обов’язковому порядку необхідно мати при собі паспорт громадянина України для документального фіксування організаційним комітетом результатів волевиявлення осіб-жителів старостинського округу щодо підтримки кандидата на посаду старости. Підтвердженням підтримки кандидата є засвідчення підтримки виборцями, жителями старостинського округу, особистим підписом в загальному протоколі зборів громадського обговорення.

Особистим підписом засвідчується згода на обробку персональних даних

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org