Новини

У Слобожанській громаді відбувся методично-роз'яснювальний семінар

04.01.2024 15:58
292 Новини

Сьогодні, 4 січня, в сесійній залі Слобожанської селищної ради відбулась зустріч представників підприємств, установ та організацій, які діють на території Слобожанської територіальної громади з селищним головою Іваном Камінським, виконуючим обов’язки начальника Дніпровської районної військової адміністрації В’ячеславом Мамоновим і начальником Дніпровського РТЦК та СП Олександром Вольніковим.

Основною метою зустрічі стало проведення методично-роз'яснювального семінару, щодо загальної мобілізації за попередньо розробленим планом з визначенням найактуальніших проблемних питань.

На семінарі були присутні крім вище зазначених осіб також представники депутатського корпусу, закладів освіти та культури, медичних установ, фермерських господарств та інших підприємств та поліцейські офіцери громади.

У ході події було проговорено форму взаємодії у 2024 році між органами місцевого самоврядування, військової адміністрації і районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Також під час дискусії було оговорені питання, які стосувались бронювання військовозобов’язаних, заохочення до мобілізації, правового обґрунтування, дослідження громадської думки, виявлення та вирішення інших проблемних питань.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org