Головні новини

Слобожанська громада вітає з Новим роком!

31.12.2023 10:30
318 Головні новини

Добігає кінця 2023-й рік. Підбиваючи підсумки, згадаймо найкраще разом.
Попри всі труднощі воєнного періоду Слобожанська громада спільними зусиллями гідно долала виклики часу, продовжуючи динамічно розвиватися та вирішувати нагальні питання у різноманітних сферах життя.

Затверджено Стратегію розвитку громади на 2023- 2027 роки. Цей важливий
документ визначає актуальні пріоритети та цілі, єдині підходи до управління ресурсним потенціалом громади, формує бачення її подальшого розвитку.

У Слобожанському ліцеї відкрито Цифровий освітній центр у межах спільного проєкту UNICEF та БО «Міжнародний благодійний фонд «savED». Реалізація проєкту відбулася завдяки активній позиції Слобожанської громади, підписанню Меморандуму про створення у Слобожанській громаді безпечного освітнього середовища.

Наша громада стала однією з перших в Україні, що взяла участь у проєкті зі створення безпеки освітнього середовища. У цьому напрямку систематично проводиться робота: облаштовані класи безпеки у навчальних закладах Слобожанської початкової школи та ліцеях селища Слобожанське, сіл Степове, Балівка, Партизанське та Олександрівка. А у Слобожанському ліцеї вже з другого семестру, у новому році, планується проведення навчального процесу у змішаній формі: онлайн та офлайн.

Громада всебічно підтримує наші славетні Збройні Сили. Це – матеріальна допомога учасникам бойових дій, родинам мобілізованих військовослужбовців та родинам загиблих, надання субвенцій з місцевого бюджету військовим частинам ЗСУ, НГУ тощо. Як ви добре знаєте, у громаді проводиться потужна волонтерська робота. Завдяки громадським організаціям та численним волонтерам у комунальних закладах, на потреби наших військовослужбовців систематично передається різноманітна допомога.

Сьогодні надійний тил працює безперебійно: спинятися – не маємо права. Протягом 2023 року ми продовжували співпрацю з вітчизняними та міжнародними партнерами. Розвивали та розвиваємо проєкти, що мають на меті створення комфортних умов на території громади. З новорічними святами!

Нехай Новий 2024-й несе світло і тепло сімейного вогнища у кожну оселю, запалює радість від серця до серця та наближає жадану Перемогу.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org