Охорона здоров’я

Слобожанська амбулаторія отримала нове медичне обладнання

28.12.2023 13:24
313 Охорона здоров’я

Днями Слобожанська амбулаторія загальної практики сімейної медицини отримала новітнє обладнання вартістю 0,5 мільйони гривень, а саме - 2 фізіотерапевтичних прилади ультразвукової терапії та 4 отоофтальмоскопи. Це оновлення стало можливим завдяки укладеному Меморандуму між Слобожанської селищною радою та Українським фондом соціальних інвестицій.

Як зазначили у Слобожанській амбулаторії новітнє обладнання буде використовуватися для надання медичної допомоги пацієнтам та проведення різних фізіотерапевтичних процедур у оновленій після реконструкції будівлі.

Нагадаємо, що наразі відбувається реконструкція громадського будинку під розміщення в ньому Слобожанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селищі Слобожанського на вул. Будівельників, 3.

Реалізація цього проєкту здійснюється завдяки підписаному Меморандуму за кошти Уряду Німеччини, що надаються через Німецький банк розвитку KfW, та на умовах співфінансування з бюджету Слобожанської громади. Раніше, у листопаді, Слобожанська амбулаторія вже отримала від Українського фонду соціальних інвестицій обладнання на суму понад 2,5 мільйони гривень.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org