Культура

У Слобожанському відбувся святковий концерт «Скринька талантів»

27.12.2023 08:17
266 Культура

Днями у комунальному закладі «Слобожанський центр культурних послуг» відбувся звітний концерт його творчих колективів – «Скринька талантів». У творчій події взяло участь 120 дітей.

Цього вечора юні і зрілі таланти з творчих колективів Слобожанського центру культурних послуг демонстрували свою майстерність на великій дружній сцені. Адже до актової зали центру зі святковим різдвяним та новорічним настроєм завітало більше 300 жителів та гостей громади. І не були розчаровані!

На глядачів чекали виступи дитячої аматорської студії «Невгамовні» (керівниця –  Влада Панич) та театральної студії «Всесвіт» (керівниця – Ганна Олійник - Сисоєва); колективів: народного танцю «Барвінок» (керівниці – Олена Боднянська та Рима Гармашевська), спортивно-бального танцю «BeDance» (керівник – Єгор Беляєв), естрадного танцю «Маски» (керівниця – Наталя Реутова), спортивно-бального танцю «Зірка» (керівниця – Катерина Попович); хореографічні колективи: естрадного танцю «Азарт» (керівниця – Карина Гармашевська) та естрадного танцю «Delight» (керівницяВікторія Єремєєва), а також ансамблю української пісні «Слобожаночка» (керівник – Олександр Середко).

Скільки радісних хвилювань, сплесків піднесеного настрою, шаленого калатання серця відчували виконавці творчих колективів перед кожним зі своїх виступів! Та підтримка залу не залишала жодних сумнівів: публіка у захваті від вмісту «Скриньки талантів» і з нетерпінням чекає на кожен з нових номерів концертної програми.

Винагородою виконавцям за настрій свята та натхнення, подарований глядачам, стали різдвяно-новорічні солодкі сюрпризи. Вони, як і оплески вдячного залу, наповнили чарівну слобожанську «Скриньку талантів» наприкінці незабутнього святкового дійства.

У творчій події взяло участь 120 дітей

Відкриймо разом «Скриньку талантів»!

  • Дитяча аматорська студія «Невгамовні» (керівниця – Влада Панич)
  • Колектив народного танцю «Барвінок» (керівниці – Олена Боднянська та Рима Гармашевська)
  • Колектив спортивно-бального танцю «BeDance» (керівник – Єгор Беляєв)
  • Зразковий колектив естрадного танцю «Маски» (керівниця – Наталя Реутова)
  • Дитячий хореографічний колектив естрадного танцю «Азарт» (керівниця – Карина Гармашевська)
  • Хореографічний колектив естрадного танцю «Delight» (керівниця – Вікторія Єремєєва)
  • Колектив спортивно-бального танцю «Зірка» (керівниця – Катерина Попович)
  • Театральна студія «Всесвіт» (керівниця Ганна Олійник – Сисоєва)
  • Ансамбль української пісні «Слобожаночка» (керівник – Олександр Середко)

Звітний концерт відвідало більше 300 глядачів: жителів та гостей громади

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org