Охорона здоров’я

У Слобожанській центральній лікарні відкрили стежку «Ментального здоров’я»

20.12.2023 13:33
189 Охорона здоров’я

В рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, на території Слобожанської центральної лікарні відкрито стежку «Ментальне здоров’я».

Головною метою створення стежки здоров’я було прагнення навчити людей міркувати про власне ментальне здоров’я та зробити звичним для кожного жителя Слобожанської територіальної громади піклування про нього. Завдяки обладнанню стежки інформаційними табличками, на яких розміщені прості, але ефективні вправи, кожен зможе допомоги собі при стресі та сильному хвилюванні, врегулювати свій психоемоційний стан.

Водночас прогулянки по стежці сприятимуть покращенню не тільки психічного, а й фізичного здоров’я людей, зокрема розвитку витривалості, нормалізації роботи опорно-рухового апарату, відновленню тонусу м’язів і судин. Дозоване фізичне навантаження благотворно впливатиме на обмін речовин, на дихальну систему, позитивно позначатиметься на нервово-психічному стані людини і матиме антистресову дію.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org