Молодь

У Слобожанському розповіли про інноваційні технології утилізації небезпечних відходів

19.12.2023 13:17
303 Молодь

18 грудня у молодіжному центрі «Смарт» в селищі Слобожанське відбулася лекція від начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та співпраці з правоохоронними органами Олександра Дейнеко на тему «Утилізація небезпечних відходів».

В ході розмови з молоддю Слобожанської громади Олександр розкрив ключові аспекти утилізації небезпечних відходів та поділився інформацією про найновіші технології у цій сфері. Учасники не лише дізналися про новітні методи утилізації, але й отримали відповіді на конкретні питання. Цей захід став важливим кроком у формуванні екологічної свідомості громади, пропонуючи не лише теоретичні знання, а й практичні навички для безпечної утилізації небезпечних відходів. Учасники отримали інформацію про те, як ефективно взаємодіяти з небезпечними матеріалами у повсякденному житті.

Ця зустріч виявилась не тільки платформою для навчання, але й спільнотою, яка об'єднала зацікавлених у покращенні стану навколишнього середовища. Захід надав учасникам необхідний інструментарій для розуміння що робити з небезпечними відходами та вклався у загальний контекст розвитку екологічних практик у регіоні.

Проєкт «Дивись. Воно не розклалось» створений у межах програми UPSHIFT, яка у Дніпропетровській області реалізується ГО «Дуїт», за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org