Культура

У Слобожанському відбувся «Челендж добрих справ»

18.12.2023 11:17
538 Культура

У суботу, 16 грудня, в Слобожанському центрі культурних послуг відбувся культурно-мистецький захід - «Челендж добрих справ»! Під час заходу, колектив Слобожанського центру культурних послуг, разом з представниками Молодіжний центр "Смарт" та інших комунальних закладів громади провели ярмарок добрих справ, з метою зібрати вільний донат для Збройних Сил України.

До ярмарку, окрім жителів Слобожанської громади, долучились гості та інші майстри з населених пунктів громади зі своїми креативними роботами, а на вулиці зігрівали гарячі та смачні страви від MOVA Bar. Для дітлахів протягом заходу працювали майстер класи, де малеча разом з різдвяними ельфами, робили мішечки з травами для наших захисників та веселі кульки-антистрес для себе; також кожна дитинка мала змогу поспілкуватися та сфотографуватися зі Святим Миколаєм й отримати від нього солодкий подарунок. Також учасники ярмарку долучились до збору «Скриньок добра» .

Всі охочі в обідній час були очевидцями святкового концерту. Після чого, у фойє СЦКП дітлахів зустрічали казкові герої з веселими іграми. За результатом «Челенджу добрих справ» було зібрано гідну скриньку корисностей для наших воїнів, яку буде передано громадській організації «Оріяна», а у банках для донатів назбирали 10 тисяч гривень, - ці кошти передано ГО «Милосердя ніколи не згасає».

Дякуємо кожному з тих, хто долучився. Разом ми і дітлахам подарували радість, і зробили добру справу! Завдяки спільним зусиллям, ми наближаємо нашу перемогу!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org