Молодь

У Слобожанській громаді відбулась зустріч з представниками молодіжної ради

15.12.2023 10:00
282 Молодь

14 грудня у Слобожанській селищній раді відбулась зустріч між секретарем селищної ради (виконкому) Людмилою Лагодою та представниками ініціативної молоді, яка входить до складу Слобожанської молодіжної ради при селищному голові.

На початку зустрічі голова молодіжної ради Софія Гудкова презентувала секретарю Слобожанської селищної ради власну команду та напрями роботи молоді на території громади. Людмила Лагода наголосила, що діяльність молоді вкрай важлива, особливо в час, коли країна бореться за Незалежність та перспективне майбутнє.

«Одна з задач для подальшого розвитку Слобожанської громади – залучення нашої молоді для посилення та розширення можливостей. Кожен з учасників молодіжної ради – це потенційний лідер не лише нашої громади, але й України в цілому», - зазначила Людмила Лагода.

Крім того, молодь поділилася своїм досвідом роботи у громаді, а також не обійшли стороною моменти та проблеми, з якими вони стикаються у реалізації власних ініціатив. Одним з ефективних ресурсів для поліпшення роботи молоді може стати створення Молодіжного виконавчого комітету у Слобожанській громаді.

Також під час зустрічі були обговорені питання та пропозиції щодо практики та працевлаштування на території Слобожанської громади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org