Новини

Відбулася 32 пленарна сесія VIII скликання Слобожанської селищної ради

08.12.2023 11:11
482 Новини

7 грудня відбулася 32 сесія VIII скликання Слобожанської селищної ради під головуванням Івана Камінського. На початку засідання весь депутатський корпус привітали з днем місцевого самоврядування.

Далі селищний голова Іван Камінський нагородив гостей пленарного засідання подяками та нагрудним знаком «За заслуги перед громадою». Подяку отримали капітан – Петр Гармаш, лейтенант – Дмитро Михалевич однієї з військових частин.

Нагрудним знаком «За заслуги перед громадою» нагородили старшого лейтенанта однієї з Військових частин  Миколу Камінського. Також нагрудним знаком «За заслуги перед громадою» з Подякою селищного голови нагородили Миколу Біловола.

Крім того, з нагоди Міжнародного Дня Волонтера, який відзначали 5 грудня, відзначили та нагородити Подяками селищного голови волонтерів Громадської організації «Милосердя ніколи не згасає»: Валентину Матрой, Валентину Ткачьову, Анатолія Шевченко та  голову правління ГО «Милосердя ніколи не згасає» в особі Сергія Крамаренко.

Після чого подяками від Голови Нікопольської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Євгена Євтушенко відзначили селищного голову Івана Камінського та секретаря селищної ради (виконкому) Людмилу Лагоду за активну громадську позицію, людяність, виснажливу працю, неоціненний особистий внесок у боротьбу українського народу за МИР, добробут і Незалежність нашої Держави. Далі представники військової частини нагородили Подякою першого заступника селищного голови Ігоря Шаповалова.

Також у День місцевого самоврядування нагородили Подяками селищного голови депутатів: Людмилу Євпак, Григорія Шевченко, Валентину Полупанову, Володимира Дейнеко, Раїсу Козар та Віталія Рибалко за сумлінну працю, високу відповідальність, за вагомий внесок у розвиток Слобожанської громади та активну громадську позицію і волонтерську діяльність.

Окрім цього, під час пленарного засідання нагородили дітей, які підготували роботи на тему «Герої продовольчого фронту очима дітей» до Дня працівників сільського господарства: Катерина Журавель, Єлизавета Башмакова, Марія Савицька, Анастасія Драган, Анастасія Рєзнік,  Вероніка Усенко, Софія Біла, Олеся Оліфірова, Аліса Шовікова, Анастасія Понтенко,  Поліна Леонова, Валерія Тішкіна, Максим Мормуль, Марія Олешко, Ліна Клименко,  Роман Табінський, Злата Кравченко, Дарина Кукленко, Матфєй Штундер.

Селищний голова нагородив і творчі колективи з всієї Слобожанської територіальної громади:

•  15 річний аматорський вокальний ансамбль «Смерека» с. Партизанське – лауреати І премії к Міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі «VIP покоління». Нагороджено подякою селищного голови Художню керівницю Людмилу Волошину,

•  10 річний хореографічний колектив естрадного танцю «DELIGHT». До ювілею з заснування Подякою селищного голови нагороджено керівницю – Вікторію Єремеєву.

Далі відбулась сесія, на якій депутатський корпус розглянув питання порядку денного, зокрема:

•  Про затвердження Комплексної Програми розвитку освіти Слобожанської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки у новій редакції.

•  Про затвердження Комплексної програми розвитку культури, туризму, молоді, спорту та інформаційної політики в Слобожанській територіальній громаді на 2023-2025 роки у новій редакції.

•  Про затвердження Положення про почесного громадянина Слобожанської селищної територіальної громади у новій редакції.

•  Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення Слобожанської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції.

•  Про затвердження бюджету Слобожанської селищної територіальної громади на 2024 рік.

•  Про затвердження заходів до Програм соціально-економічного розвитку Слобожанської селищної територіальної громади на 2024 рік.

Також депутатський корпус розглянув фінансові, земельні, організаційні та інші питання й ухвалив відповідні рішення.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org