Новини

Нам – 1 рік: вийшов друком дев’ятий номер «Слобожанського Вісника»

06.12.2023 16:59
200 Новини

Сьогодні, 6 грудня, вийшов друком дев’ятий номер інформаційного вісника «Слобожанський Вісник». В ньому охоплено події територіальної громади, що відбулись з середини жовтня до початку грудня. Серед головних тем свіжого номеру:

  • До Дня Збройних Сил України: надання за рахунок субвенцій з місцевого бюджету коштів військовим частинам ЗСУ, НГУ; автомобілів, а також матеріальної допомоги родинам мобілізованих військовослужбовців, родинам загиблих та учасникам бойових дій.
  • Волонтерська робота у Слобожанській громаді: мовою цифр, фактів,  світлин.
  • Тематична зустріч «Герої продовольчого фронту» з кращими аграріями Слобожанської територіальної громади та їх вшанування до Дня працівників сільського господарства.
  • Відкриття Цифрового освітнього центру в межах спільного проєкту UNICEF та благодійного фонду «savED». Локація – Слобожанський ліцей.
  • Проєкт «ЗНАЙ ТА ЛЮБИ РІДНУ ГРОМАДУ».
  • Сад «з німецьким корінням» в селі Олександрівка: розвиток міжнародного проєкту обміну деревами Європи на українській землі.
  • Фотомандрівка селищем Слобожанське та селами Олександрівка, Василівка, Балівка, Партизанське, Степове.
  • Інші важливі теми життєдіяльності Слобожанської громади.

Газету накладом 1 000 примірників безоплатно розповсюдять серед жителів населених пунктів громади: Слобожанського, Степового, Балівки, Партизанського, Олександрівки та Василівки.

Нагадаємо, що 6 грудня 2022 року вийшов перший випуск «Слобожанського Вісника». За цей рік ми підготували 6 250 примірників, які побачили жителі Слобожанської громади, наші вітчизняні та міжнародні партнери (Литва і Латвія). Протягом цього року у «Слобожанському віснику» підіймались важливі теми розвитку нашої з вами територіальної громади у сферах житлово-комунального господарства, освіти, медицини, культури і спорту, соціального захисту, висвітлювались яскраві новини та події.

Дякуємо, що залишаєтесь нашими читачами та підписниками. Електронну версію «Слобожанського Вісника» ви можете переглянути на офіційному сайті громади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org