Новини

У Слобожанському відзначили волонтерів до міжнародного дня волонтера

05.12.2023 16:42
177 Новини

Сьогодні, 5 грудня, в міжнародний день волонтера у Слобожанській територіальній громаді відзначили за добровільну допомогу та жертовність для Збройних сил України представників громадської організації «Патріотичне об’єднання «Оріяна».

В цій урочистій події взяли участь секретар Слобожанської селищної ради (виконкому) Людмила Лагода та заступниця селищного голови Світлана Вусик. В рамках зустрічі волонтерів за активну участь у громадській діяльності нагородили Вітальними листами від селищного голови Івана Камінського. Ці відзнаки отримали: Ніна Абаніна, Тетяна Гніда, Валентина Кириченко, Любов Коваленко, Валентина Корсун, Надія Корсун, Людмила Метельська, Наталя Тільна, Тетяна Несват, Валентина Полупанова, Віталій Рибалко, Світлана Субботіна та Надія Таршин.

Далі Надія Таршин передала нагороди до міжнародного дня волонтера від бригад, яким громадська організація надає допомогу. У підсумку представники селищної ради підкреслили важливість роботи волонтерів та їх впливу на неминучу перемогу нашої країни.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org