Новини

Слобожанська громада вітає з Міжнародним днем волонтера

05.12.2023 08:38
290 Новини

Сьогодні, 5 грудня, Україна відзначає Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Цей день започаткували у 1985 року завдяки спеціальній резолюції Генеральної Асамблеї ООН. Тоді урядам всіх світових країн запропонували відзначати 5 грудня як «Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку», закликавши їх здійснювати заходи для спонукання людей у всіх сферах діяльності пропонувати свої послуги як волонтерів.

Зараз наша країна відчула, що волонтери – це та сила і міць, що додатково надихає українських воїнів на фронті та не дає зневіритися людям у тилу.

5 грудня – це не просто день небайдужих людей, це день тих, хто об’єднує та заохочує простягати руку ближньому, долучатися до загальної справи якби важко не було.

Слобожанська територіальна громада від щирого серця вітає волонтерів зі святом! Дякуємо за самовіддану працю на благо процвітання і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Ми твердо переконані: доки в наших серцях є місце для чуйності, співчуття і добра, Україна житиме та боротиметься.

Нехай ваші добрі справи повертаються сторицею! Міцного здоров’я, наснаги, добробуту, підтримки близьких і рідних та швидшої перемоги!

З повагою, селищний голова Іван Камінський і депутатський корпус Слобожанської селищної ради

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org