Охорона здоров’я

Слобожанську центральну лікарню відвідав координатор німецького проєкту «Cap Anamur»

29.11.2023 15:10
271 Охорона здоров’я

У середу, 29 листопада, Слобожанську центральну лікарню відвідав представник німецької благодійної організації «Cap Anamur» в Україні Пітер Дішлер.  Зустріч відбулася за участі першого заступника селищного голови Ігоря Шаповалова, гендиректора лікарні Лариси Гардецької, співробітників медзакладу та селищної ради. 

У рамках зустрічі з міжнародною організацією гостям продемонстрували роботу полікліничної частини закладу, лабораторії, кабінету комп’ютерної томографії та рентгену.

Під час діалогу було піднято питання співпраці та допомоги лікарні медичними апаратами, інструментами та медикаментами. За словами Ігоря Шаповалова, Слобожанська центральна лікарня обслуговує значну кількість жителів Слобожанської та інших громад Дніпровського району. 

«Сьогодні серед пацієнтів медзакладу чимало внутрішньо переміщених осіб, які прибули до нас з територій, що постраждали через агресію російської федерації. Це, зокрема, і молоді матусі, і вагітні жінки, літні люди та особи з інвалідністю. Тому потреба в допомозі щодня зростає. Від імені громади вдячний «Cap Anamur» та його представнику пану Пітеру Дішлеру за візит та плідну розмову», - зазначив він.

Довідково: «Cap Anamur\ German Emergency Doctors» – німецька некомерційна організація, що базується в Кельні. Від моменту заснування, 1979 року, надає гуманітарну допомогу в різних куточках світу. Її діяльність спрямована на медичне обслуговування та доступ до освіти.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org