Новини

Миколайчики для дітей ВПО у Слобожанській громаді

29.11.2023 11:40
291 Новини

Слобожанська селищна рада запрошує мешканців громади долучитись до благодійної акції українських волонтерів «Персональний Миколай».

Благодійна організація rechi support продовжує проєкт “Персональний Миколай” для дітей ВПО. Усі охочі можуть взяти участь в благодійній акції та стати для малечі Святим Миколаєм.

Приєднатися до благодійної ініціативи можуть всі охочі. Для цього необхідно ДО 3 ГРУДНЯ заповнити анкету за посиланням та обрати вид допомоги:

  1. Стати персональним святим Миколаєм та купити подарунок для дитини ВПО за запитом. Батьки, які пройшли верифікацію у базі rechi support, надсилають волонтерам інформацію про побажання і мрії своїх дітей. Далі ці запити передають персонально кожному, хто заповнив анкету для участі у проєкті.
  2. Поділитися речами й іграшками своєї дитини (речі мають бути в гарному стані та без дефектів).
  3. Зробити донат на підтримку сімей ВПО (частину коштів спрямують на закупівлю подарунків дітям, решту — на речі першої необхідності.

Як це працює.

Батьки, які є верифікованими у базі rechi support, надсилають волонтерам ініціативи інформацію про побажання і мрії своїх дітей. Далі волонтери передають ці запити персонально кожному, хто заповнив анкету для участі у проєкті. Учасники готують подарунок конкретній дитині та відправляють «прямо під подушку».

Серед запитів цього року: конструктори, книжки, пазли, ляльки, музичні інструменти, машинки, набори бісеру, прикраси, настільні ігри й інше.

За повідомленням організаторів, минулого року завдяки проєкту rechi support 1008 дітей із внутрішньо переміщених сімей отримали від небайдужих українців подарунки до Дня Святого Миколая. Нагадаємо, з 2023 року це свято в Україні відзначатимуть за новоюліанським календарем 6 грудня.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org