Новини

Попередження про ожеледицю на дорогах Слобожанської громади

27.11.2023 08:20
206 Новини

Шановні жителі Слобожанської територіальної громади, сьогодні, 27 листопада, Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про метеорологічне явище. Мова йде про утримання на дорогах Слобожанської громади та всієї Дніпропетровської області ожеледиці, поривах південно-західного вітру 17-22 м/с та сильної хуртовини. Рівень небезпечності ІІ (помаранчевий).

Згідно з прогнозом регіонального центру з гідрометеорології:

  • 27 листопада: Хмарна погода. Сніг, хуртовина, вночі сильна хуртовина, снігові замети. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура по області протягом доби від 0 до -5 градусів Цельсія.
  • 28 листопада: Хмарна погода. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від -3 до -8 градусів Цельсія, вдень від -2 до +3 градусів Цельсія.
  • 29 листопада: Хмарна погода. Вночі невеликий сніг з дощем, вдень дощ. Місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12  м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с.  Температура вночі близько 0°, вдень від +5 до +10 градусів Цельсія.

Шановні водії та учасники руху – будьте обережні та уважні, бережіть себе!

 

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org