Новини

Керуючій компанії «Господар» - 23 роки

22.11.2023 16:41
211 Новини

В цей день, 22 листопада, у далекому 2000 році було створено комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційна контора Степнянської сільської ради». Вже під час утворення Слобожанської територіальної громади, шляхом приєднання до її складу Степнянської сільської ради.

У 2016 році комунальне підприємство пройшло процедуру реорганізації, після чого отримало сучасну назву – «Керуюча компанія «Господар» Слобожанської селищної ради. За свої 23 роки роботи праця комунального підприємства помітна з позитивного боку.

Працівники підприємства саме по-господарськи, відповідно до назви, ставляться до будь-якої дорученої справи: обслуговування житлових будинків та зовнішніх мереж, полив квітів та зелених насаджень, прибирання сміття чи вивіз ТПВ, чистка шляхів від снігу та будь-які малі та великі справи.

Слобожанська селищна рада щиро вітає весь колектив КП «Керуюча компанія «Господар» з 23-річчям від дня створення комунального підприємства. Бажаємо вам не втрачати оптимізму та віри в майбутнє! Дякуємо за відповідальну, високопрофесійну та самовіддану працю, за готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org