Новини

Відбулось засідання виконавчого комітету Слобожанської селищної ради

22.11.2023 16:27
412 Новини

22 листопада відбулося засідання виконкому Слобожанської селищної ради під головуванням селищного голови Івана Камінського.

На початку засідання селищного голову Івана Камінського, секретаря селищної ради (виконкому) Людмилу Лагоду та всю Слобожанську територіальну громаду нагородили подякою від третьої штурмової бригади за допомогу в боротьбі з ворогом. Крім того, Івана Камінського нагородили медаллю від Міністерства оборони України «За сприяння Збройним силам України».

Під час засідання членами виконавчого комітету було розглянуті важливі питання для життя Слобожанської територіальної громади, серед яких:

  • Про погодження бюджету Слобожанської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  • Про погодження заходів до Програм соціально-економічного розвитку Слобожанської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  • Про погодження Комплексної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Слобожанської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції.
  • Про погодження Програми співфінансування заходів з енергоефективності на 2023-2030 роки в новій редакції.
  • Про заборону функціонування закладів громадського харчування, торговельно-розважальних закладів всіх форм власності, а також заборону проведення розважальних заходів на території Слобожанської селищної територіальної громади за годину до та під час дії комендантської години.
  • Про погодження «Комплексної програми розвитку культури, туризму, молоді та спорту в Слобожанській селищній територіальній громаді на 2023 - 2025 роки у новій редакції.
  • Про затвердження Положення про відкритий фестиваль-конкурс ДНК НАЦІЇ Державність-незалежність-культура Open festival-competition DNA of the NATION «Без традиції нема культури, без культури нема нації» у новій редакції.
  • Про затвердження Положення про фестиваль-конкурс юних виконавців інструментальної музики «November Unites – Music Fеst».
  • Про погодження Комплексної програми імплементації пріоритетних напрямів будівництва та модернізації об’єктів Слобожанської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки.
  • Про погодження Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у Слобожанській селищній територіальній громаді на2021-2025 роки у новій редакції.
  • Про погодження Комплексної програми соціального захисту населення Слобожанської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції.
  • Про погодження Програми розвитку сфери надання адміністративних послуг у Слобожанській селищній територіальній громаді на 2022-2025 роки у новій редакції.
  • Про погодження Комунікаційної стратегії Слобожанської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки.

Доповідали: секретар селищної ради (виконкому) – Людмила Лагода, начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та транспорту – Вікторія Крючкова, начальниця відділу комунальної власності та приватизації – Алла Барська, начальник гуманітарного відділу – Микола Шеремет, начальниця юридичного відділу – Ірина Шерстюк, заступниця начальника юридичного відділу – Євгенія Воронюк, начальниця відділу з питань містобудування, архітектури та містобудівного кадастру – Наталія Плющій, начальниця відділу з питань економічного розвитку та інвестицій – Людмила Микитьон, начальниця фінансового відділу – Марія Демченко, завідувачка сектору охорони здоров’я –Руслана Волович, начальниця відділу соціального захисту населення – Оксана Яремчук та т.в.о. начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту – Оксана Криворучко.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org