Новини

У Слобожанській громаді відзначили День гідності та Свободи

21.11.2023 15:07
176 Новини

Сьогодні, 21 листопада, на площі КЗ «Слобожанський центр культурних послуг» відбувся захід з нагоди Дня гідності та Свободи.

День гідності і Свободи в Україні проголосили, вийшовши на Майдан Незалежності у 2004 та 2013-2014 роках, під час Помаранчевої революції та Революції гідності. Ці визначні події навчили українців боротися, показали всьому світу їх стійкість та свободолюбність.

Повномасштабна агресія Росії проти України перетворила нашу державу на своєрідний Майдан з його принципами консолідації та безстрашності. Віримо, що переможний дух Свободи та цінності українців – гідність, незалежність, демократія – приведуть нас до Перемоги. Вистояли на Майдані – переможемо у війні.

Участь у відзначені цього дня взяли селищний голова Іван Камінський, начальник  Дніпровської районної військової адміністрації Юрій Яндульський, заступники селищного голови, протоієрей Православної церкви України Сергій Крамаренко та представники структурних підрозділів та комунальних закладів Слобожанської територіальної громади. Також до відзначення долучились у Балівському, Партизанському, Степнянському та Олександрівському старостинських округах.

Під час заходу присутні пом’янули усіх полеглих Героїв хвилиною мовчання і вшанували пам’ять загиблих під час повномасштабного вторгнення, поклавши квіти до пам’ятного знаку захисникам та захисницям України та Меморіальної стели. 

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org