Охорона здоров’я

Слобожанська амбулаторія отримала нове обладнання

20.11.2023 14:01
510 Охорона здоров’я

Днями Слобожанська амбулаторія загальної практики сімейної медицини отримала новітнє обладнання для роботи. Це стало можливим завдяки укладеному Меморандуму з Українськми фондом соціальних інвестицій.

В рамках співпраці Слобожанська амбулаторія отримала ультразвукову діагностичну систему, автоматичний зовнішній дефібрилятор, напівавтоматичний біохімічний аналізатор, гематологічний аналізатор, шість 3-канальних електрокардіографів, прилад для фототерапії новонароджених та детектор жовтухи (білірубінометр). Загальна вартість переданого обладнання склала понад 2,5 мільйони гривень.

Новітнє обладнання буде використовуватися для надання медичної допомоги пацієнтам у оновленій після реконструкції будівлі Слобожанської амбулаторії, розширення видів діагностичних обстежень для дорослих та дітей, проведення різних фізіотерапевтичних процедур.

Зазначимо, що за підтримки Слобожанської селищної ради та Українського фонду соціальних інвестицій проводиться реконструкція громадського будинку за адресою вул. Будівельників, 3 під розміщення в ньому Слобожанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Реалізація цього проєкту здійснюється за кошти Уряду Німеччини, що надаються через Німецький банк розвитку KfW, та на умовах співфінансування з бюджету громади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org