Економіка

В Слобожанській громаді відзначили працівників сільського господарства

17.11.2023 15:49
322 Економіка

Сьогодні, 17 листопада, з нагоди Дня працівників сільського господарства у Слобожанському відбувся урочистий захід – тематична зустріч «Герої продовольчого фронту». У заході взяли участь перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов, старости сіл: Балівки – Ігор Легеза, Олександрівки – Вікторія Акімова, Степового – Ніна Болбас, кращі аграрії Слобожанської територіальної громади та представники структурних підрозділів селищної ради. Захід скоординовано відділом з питань економічного розвитку та інвестицій у партнерстві з громадською організацією «Інститут демократичних ініціатив».

Зустріч розпочалася вітальним словом першого заступника селищного голови Ігора Шаповалова, з яким він звернувся до аграріїв. Від себе особисто та команди селищної ради поздоровив героїв продовольчого фронту з професійним святом, побажав примноження успіхів та процвітання на сільськогосподарській ниві і злагоди у родинному колі.

Формат зустрічі надав можливість успішним аграріям в колі однодумців обмінятися думками та власним досвідом щодо розв’язання нагальних проблем у агросекторі, розширити світогляд та здобути нові знання. В рамках події перед присутніми виступили спікери: перший заступник голови Всеукраїнської асоціації громад, координатор Державного аграрного реєстру Сергій Замідра, головна редакторка журналу «БАЛАНС-АГРО» Світлана Стаднік, представниці Дніпровського управління Дніпровської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості: начальниця відділу по роботі з роботодавцями Олена Єрошенко та заступниця начальника відділу кар’єрного консультування Марія Бродова, керуюча відділенням Дніпропетровської філії АТ «Ощадбанк» Оксана Зайцева та начальник відділу мікрокредитування Олександр Клішин.

В центрі уваги було висвітлення важливих аспектів взаємовигідної співпраці, можливостей, викликів та перспектив розвитку сільського господарства в Україні, способів отримання дієвих інструментів для залучення фінансової та інших видів підтримки аграрному бізнесу тощо. Після доповідей спікерів присутні мали можливість задати питання, обмінятися думками.

У Слобожанській громаді зареєстровано майже 3 тисячі суб’єктів господарювання, з них 123 – з аграрного сектору, що попри війну продовжують обробляти поля, розвивати тваринництво, піклуватися про продовольче майбутнє та тримати сільськогосподарський фронт задля  надійної продовольчої безпеки країни.

Цікавою творчою частиною тематичної зустрічі стала художня виставка вихованців Слобожанської мистецької школи «Герої продовольчого фронту». Учасники заходу могли придбати собі дитячу  творчу роботу до душі – і у такий спосіб підтримати Збройні сили України донатами.

Під час урочистої частини події кращих аграріїв громади було нагороджено почесними грамотами та статуетками. Їх вручили перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов та старости сіл.

За вагомий внесок у розвиток сільського господарства, високий професіоналізм, сумлінну самовіддану працю, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята нагороди отримали:

  • директор ПП «ПЕРЕМОГА АВК» Володимир Клименко
  • директор ТОВ «АГРОФІРМА ДНІПРО» Анатолій Клименко
  • директор ТОВ «ФГ «АГАТ» Ярослав Тарасюк
  • директор ТОВ «ФГ «ПІДГІРНЕ» Артем Рябко
  • начальник підрозділу СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО КООПЕРАТИВУ «ЛАН»  Василь Медведчук
  • голова ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ПЕРЕМОГА КВІ» Олександр Кучер
  • засновник ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СІГМА» Мгер Куюмчян
  • голова ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ІВАНЧИКОВ І С» Микола Іванчиков
  • голова ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «СХІДНА МАРКА» Олександр Поліщук
  • голова ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ОРІЛЬ» Сергій Булавін
  • директор ТОВ «АГРОФІРМА «АГРОС» Микола Лопадін
  • директор ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА «КОЛОСОК» Ірина Дриваль
  • директор ТОВ «АГРОСФЕРА» Олександр Йова
  • голова СЕЛЯНСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ОБРІЙ» Олександр Авраменко
  • голова СЕЛЯНСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ДІБРОВА» Володимир Гудзенко
  • засновник ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «СВІТАНОК» Сергій Бовсуновський
  • фізична особа-підприємець Ігор Обертас.

Зі святом! Миру та перемоги Україні!

 

 

 

 

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org