Охорона здоров’я

Слобожанська центральна лікарня отримала благодійну допомогу

15.11.2023 13:21
345 Охорона здоров’я

Сьогодні, 15 листопада, Слобожанська центральна лікарня отримала благодійну допомогу від німецької гуманітарної організації «Blau-Gelbes Kreuz Deutsch-Ukrainischer Verein e.V.».

В рамках цієї допомоги лікарня Слобожанської територіальної громади отримала пральну машину фірми «Miele» та тумбочки для облаштування палат пацієнтів. Медичний директор Слобожанської центральної лікарні виразив вдячність міжнародній організації.

«Вже не вперше наші німецькі друзі надають нам необхідну та своєчасну допомогу. Сьогодні наша лікарня отримала сучасну пральну машину та меблі для облаштування палат. Це допоможе покращити якість та комфортність у палатах, де надають кваліфіковану медичну допомогу для всіх верств населення Слобожанської громади», - сказав Іван Михайличенко, медичний директор Слобожанської центральної лікарні.

Зазначимо, що співпраця у гуманітарній сфері між організацією «Blau-Gelbes Kreuz Deutsch-Ukrainischer Verein e.V.» та Слобожанською центральною лікарнею з лютого 2022 року відбувається на постійній основі.

За час співпраці організацією були передані лікарські засоби, медичні вироби та засоби для реабілітації для осіб з інвалідністю у Слобожанську центральну лікарню. Крім того, гуманітарна медична допомога восени минулого року від організації була також передана до  КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Слобожанської селищної ради.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org