Новини

Молодіжний центр «Смарт» взяв участь у форумі «В єдності наша сила»

09.08.2023 15:25
233 Новини

8 серпня команда молодіжного центру «Смарт» прийняла участь у форумі приуроченому до дня молоді в Україні - «В єдності наша сила».

Метою події була зустріч з колегами по молодіжній роботі, обговорення діяльності, обмін досвідом. Під час першої частини заходу начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак відзначив найактивніших представників молодіжного руху Дніпропетровщини. У числі нагороджених почесною грамотою був тимчасово виконуючий обов’язки директора МЦ «Смарт» - Василь Різун. 

Під час другої частини учасники форуму розглянули роботу та проекти молодіжних центрів, а також подальший їх розвиток.  На ці теми відбулась панельна дискусія, на якій можна було обговорити з заступником міністра молоді та спорту України Владиславом Яцуком та іншими спікерами хвилюючі питання і пропозиції щодо співпраці. 

Під час форуму команда МЦ «Смарт», презентувала діяльність під час ярмарки організацій. Представники центру розповіли про освітні заходи, які проводить молодіжний центр Слобожанської громади та його філії, про друк на 3D принтері і обговорювали майбутнє партнерства з колегами у молодіжному напрямку. 

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org