Новини

Слобожанська громада взяла участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад

27.09.2023 15:21
293 Новини

Сьогодні, 27 вересня, в Україні відбулось засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. У залі Слобожанської селищної ради участь в ній взяли представники населених пунктів та громад Дніпровського району, Дніпропетровської області. Серед них від імені Слобожанської територіальної громади був присутній селищний голова Іван Камінський.

Конгрес проходив у онлайн-форматі під головуванням Офісу Президента України разом з начальником Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергієм Лисаком. Під час діалогу було проговорено цілу низку важливих питань. Особливу увагу приділено зимі, що наближається, а також стан критичної інфраструктури Дніпропетровської області. На цих об’єктах активно запроваджуються безпекові заходи та проводиться облаштування укриттів у навчальних закладах району і Слобожанської територіальної громади.

Окремо підняли питання про водозабезпечення територій Дніпропетровщини, стан медичної галузі, створення спроможної мережі медичних закладів та реабілітація наших поранених бійців.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org