Новини

Представники Слобожанської громади відвідали Авангардівську громаду

25.09.2023 15:00
248 Новини

20-22 вересня в рамках робочого візиту делегація Слобожанської територіальної громади відвідала громаду-побратима – Авангардівську громаду Одеської області. Зазначимо, що Меморандум про співпрацю між Слобожанською селищною радою та Авангардівською селищною радою було підписано у серпні 2023 року.

Візит представників громади відбувався під головуванням секретаря селищної ради (виконкому) Людмили Лагоди. Основною метою відвідин громади-партнера є обмін досвідом у сфері благоустрою та надання комунальних послуг, освіти, медицини, культури, спорту тощо.

Зустрічав нашу делегацію селищний голова Авангардівської селищної ради Сергій Хрустовський. Під час перебування на Одещині він презентував успіхи Авангардівської громади, та разом зі старостами ознайомив з населеними пунктами, які входять до складу громади-партнера. Під час візиту делегація побачила на власні очі роботу відповідних комунальних підприємств та відділів Авангардівської селищної ради для обміну досвідом та налагодження контактів для подальшої співпраці.

Крім цього, представники Слобожанської громади взяли участь у благодійному ярмарку на підтримку Збройних сил України, який організовувало одне з комунальних закладів Авангардівської селищної ради до Міжнародного дня миру та співпраці з Європою.

Людмила Лагода відмітила, що в Авангардівській громаді є на що звернути увагу. Зокрема на облаштування укриттів у навчальних закладах та налагодження діяльності дитячо-юнацької спортивної школи.

Під час візиту представники Слобожанської та Авангардівської громад обговорили подальші плани співробітництва, які мають бути плідними. Зі свого боку наша делегація запросила з відповідним візитом до нас Авангардівську громаду.

Більше фотографій з візиту делегації Слобожанської громади – за посиланням.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org