Новини

Круглий стіл у Слобожанській громаді з громадською організацією «У Єднанні Сила»

28.09.2023 15:28
150 Новини

27 вересня працівники відділу соціального захисту населення та комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» взяли участь у засіданні круглого столу за темою «Удосконалення системи суспільних відносин та комплексний підхід до вирішення соціальних проблем жінок в Слобожанській територіальній громаді», який націлений на вирішення проблем щодо пом’якшення негативного впливу війни на жінок та шляхи їх вирішення на місцевому рівні.

Ця зустріч проводилась громадською організацією «У Єднанні Сила» з метою ознайомлення з проведеним соціальним дослідженням проблемних питань жінок, які мешкають чи працюють на території Слобожанської громади, в тому числі серед внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Також лунали обговорення пропозицій щодо шляхів вирішення питань інтеграції та адаптації жінок ВПО у громаді.

Під час засідання були обговорені головні проблемні питання, з якими стикаються жінки ВПО, які мешкають на території Слобожанської громади, та з висвітленням питань надання їм допомоги виступили, зокрема, представники Слобожанської селищної ради:

  • заступниця начальника відділу соціального захисту населення Вікторія Салабай з питання допомоги жінкам ВПО,
  • начальниця Центру надання адміністративних послуг Тетяна Олійник щодо надання адміністративних послуг жінкам ВПО,
  • заступниця директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Тетяна Сотула щодо підтримки жінок ВПО, які опинились у складних життєвих обставинах,
  • директор комунального закладу “Слобожанський центр культурних послуг” Віталій Чуйко щодо вирішення соціально-психологічних проблем жінок ВПО за допомогою творчих засобів.

Крім того, директор територіального Центру зайнятості Вікторія Пузанова повідомила про заходи, які здійснюються з метою вирішення проблемних питань працевлаштування жінок ВПО. По закінченню засідання заступниця голови громадської організації «У Єднанні Сила» подякувала за позитивну організацію роботи Слобожанської селищною радою та її структурними підрозділами з надання різноманітної необхідної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані на території громади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org