Освіта

У Степнянському ліцеї відзначили Олімпійський тиждень

25.09.2023 09:30
300 Освіта

Традиційно у вересні у навчальних закладах громади проводиться Олімпійський тиждень. У Степовому на базі місцевого ліцею в рамках спортивного тижня відзначили учнів-спортменів, які беруть участь у різних спортивних заходах Дніпровського району, Дніпропетровської області та України.

Представники Степнянського ліцею Михайло Дунець (11 клас) та Ян Ніконов (10 клас) стали учасниками тенісного турніру серед юнаків та дівчат Слобожанської територіальної громади.

Здобувачі освіти 8 класу під керівництвом Ельзи Мальцевої ознайомилися з досягненнями параолімпійців України. А вчитель фізичної культури Євген Гаркуша, постійно проводить тренування з футболу. Під його керівництвом працюють дві групи дітей, відповідно до вікових категорій.

Крім гри з м’ячем діти також розвиваються у напрямку бойових мистецтв ( групи з кіокушинкай карате). У вересні 2023 року в ліцеї відбулися внутрішньоклубні змагання «Fight Club Olimp», під час яких відбулися показові майстер –класи, тренування та силова підготовка спортсменів- каратистів. Крім цього, днями відбувся клубний турнір, де бійці з карате демонстрували свої навички володіння «ката» в одиночному та груповому виконанні – демонстрація технік карате та «куміте» – бойові спарінги.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org