Новини

У Слобожанській громаді відбулося засідання адміністративної комісії

28.09.2023 13:24
141 Новини

27 вересня відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Слобожанської селищної ради. У заході під головуванням заступника селищного голови Сергія Борисова члени комісії розглянули питання, згідно протоколів про адміністративні правопорушення, відповідальність за яке передбачено статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил благоустрою територій населених пунктів, правил утримання собак та котів, порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю).

За результатами розгляду адміністративних матеріалів, зважаючи на санкцію вищезазначеної статті КУпАП, комісія прийняла рішення про накладення адміністративних стягнень у вигляді 4 штрафи, закриття 6 справ у зв’язку з відсутністю в діяннях особи складу адміністративного правопорушення.

Нагадуємо: Правила благоустрою Слобожанської селищної територіальної громади є обов'язковими до виконання громадянами, підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності, що розташовані на території громади. У разі їхнього порушення винні особи будуть притягнені до адміністративної відповідальності.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org