Охорона здоров’я

Продовжується реконструкція будівлі під розміщення Слобожанської амбулаторії сімейної медицини

29.09.2023 15:16
189 Охорона здоров’я

У центрі уваги Слобожанської громади залишається здоров’я жителів громади, створення належних умов у закладах охорони здоров’я громади для прийому пацієнтів та надання їм якісної медичної допомоги.

З огляду на це, незважаючи на воєнний стан, за підтримки виконавчого комітету Слобожанської селищної ради, продовжується співпраця КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Слобожанської селищної ради із Українським фондом соціальних інвестицій в частині проведення реконструкції громадського будинку за адресою вул. Будівельників, 3 під розміщення Слобожанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Реалізація проєкту здійснюється за кошти Уряду Німеччини, що надаються через Німецький банк розвитку KfW, та на умовах співфінансування з бюджету громади.

Станом на кінець вересня виконано демонтажні роботи, улаштування підлоги, покрівлі, встановлення вікон, внутрішніх перегородок, переважна частина електромонтажних та сантехнічних робіт, робіт з улаштування укриття, утеплення будівлі та опорядження фасаду, влаштування системи пожежної безпеки. Розпочаті роботи з влаштування прибудови під ліфтову шахту, а також з внутрішнього опорядження приміщень.

Також проведено тендер та визначено виконавця робіт з благоустрою території біля амбулаторії, на якій буде створено комфортну зелену зону для перебування відвідувачів, стоянку для транспорту амбулаторії та пацієнтів.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org