Новини

Слобожанська громада взяла участь у навчальному заході від U-Lead

30.09.2023 15:13
265 Новини

29 вересня 2023 року Програмою «U-LEAD з Європою» на запит громади, було організовано та проведено навчальний онлайн захід з «Управління проєктами в Слобожанській громаді» для спеціалістів виконкому, комунальних закладів та підприємств Слобожанської ради відповідальних за проєктну роботу. Голова громади Іван Камінський наголошує на важливості залучення інвестицій у всі сфери діяльності, тому закликає використовувати усі можливості для залучення додаткових фінансових потоків для розвитку громади.

Модератор заходу - В’ячеслав Невінчаний на початку онлайн зустрічі зазначив важливість залучення інвестицій до громад України, саме під час військового стану, та відмітив що Слобожанська громада вдало користується цим інструментом і має успішні результати.

Спікер заходу Олег Кулініч - запитав у присутніх: «Який саме напрямок цікавить вас найбільше», заступниця начальника відділу з питань економічного розвитку та інвестицій Альона Чиргин відповіла: «громада має на меті розвивати напрямок співпраці з Громадськими організаціями для залучення інвестицій в громаду, бо розуміємо що велика кількість конкурсів оголошується саме для них». Олег взяв до уваги побажання і побудував роботу заходу саме за актуальним для громади напрямком. Він поділився своїми знаннями у написанні проєктів для отримання грантів та  надав цінні поради щодо успішного проходження грантових конкурсів: “Одним із ключових аспектів у написанні проєкту є чіткість та конкретність. Важливо чітко сформулювати свої цілі, завдання та очікувані результати. Також необхідно враховувати вимоги та критерії грантової програми, щоб ваш проєкт відповідав їм”. 

Присутня на заході Олена Тертишна - директорка Дніпропетровського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» наголосила що Слобожанська громада навіть під час військового стану працює над залученням інвестицій і відзначила вміння Івана Камінського працювати на випередження часу та організувати роботу структурних підрозділів так щоб у кожному був спеціаліст відповідальний за проєктну роботу.

Учасники онлайн навчання отримали цінні знання про потенційні грантові джерела фінансування для розвитку Слобожанської громади, дізнатись про основи написання, пітчингу, бюджетування, менеджменту грантів, реалізації проектних ідей, а також ознайомилися з інструментами, які можуть сприяти успіху Слобожанської громади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org