Новини

Слобожанська громада вітаєм з Днем захисників і захисниць України

01.10.2023 08:10
183 Новини

Шановні жителі Слобожанської громади! Щиро вітаємо всіх із Днем захисників і захисниць України – зі святом мужності, честі, доблесті, незламності національного духу! В цей день 1 жовтня також відзначається День святої Покрови Пресвятої Богородиці, що з давніх часів є символом захисту від ворогів.

Саме на свято Покрови на території сучасної Україні відбувалася Велика рада, на якій обирали гетьмана і визначали, як козацтву жити далі. Образ козака як українського лицаря і захисника рідної землі близький кожному українцю, історія тому є підтвердженням. Безстрашне й волелюбне покоління наших сучасників, як і козаки, змушене зі зброєю в руках захищати честь рідної України, її свободу та незалежність, виборювати право на існування нашого народу. Висловлюємо сердечну подяку та шану усім Героям та Героїням, які мужньо захищають суверенітет, територіальну цілісність нашої держави, оберігають спокій українського народу, виборюють перемогу. Пам’ятаємо кожного, хто в боротьбі за правду і свободу віддав своє життя. Бо саме зараз, в період повномасштабної війни, кожен з вас гідний нащадок предків, що виборює кожен клаптик нашої держави.

Бажаємо нашим захисникам і захисницям незламної волі, сили духу, міцного здоров’я, енергії, душевного спокою, плідної праці на благо української держави, успіхів у повсякденному житті, родинного тепла і затишку, благополуччя та добробуту!

З повагою селищний голова Іван Камінський та депутатський корпус Слобожанської селищної ради

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org