Спорт

У Слобожанському відбувся Відкритий урок футболу

16.09.2023 13:05
180 Спорт

Сьогодні, 16 вересня, у спортивному комплексі «Слобожанський» вперше на території України, після повномасштабного вторгнення військ російської федерації, відновив свою діяльність проєкт Української асоціації футболу «Відкриті уроки футболу» (Open Fun Football Schools). Спортивний проєкт реалізується в Слобожанській територіальній громаді та всій Україні за підтримки програми УЄФА – «Grassroots programme» та Асоціації кроскультурних проектів (Данія).

До проведення спортивної ініціативи крім 60 дітей, долучилися і перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов, заступниця селищного голови Олена Вергейчик та начальник Дніпровської районної військової адміністрації Юрій Яндульський.

Завдяки відкритим урокам гри мільйонів діти отримують психологічне розвантаження, адаптуються, формують навички здорового способу життя і відволікаються від буденності з її стресами і тривогами. До проєкту залучаються діти військовослужбовців ЗСУ, діти внутрішньо переміщених осіб та тих, хто постраждав від війни.

Завдяки навчанню гри з м’ячем діти можуть об’єднатися та дружити між собою, для подальшої соціальної інтеграції. Навички гри у футбол сьогоднішнім учасникам доносили тренери дитячо-юнацької спортивної школи Слобожанської селищної ради.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org