Освіта

Слобожанському «Дивосвіту» - 7 років

13.09.2023 11:55
223 Освіта

В цей день, 13 вересня 2016 року, в селищі Слобожанське відкрили комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу № 4 «Дивосвіт». Свою назву «Дивосвіт» отримав від словосполучення – дивовижний світ дитинства. На урочистому відкритті дитячого садочку були присутні перші особи держави.

Завдяки «Дивосвіту» Слобожанська територіальна громада увійшла в історію України, як перша, яка за роки незалежності держави збудувала дошкільний заклад без жодної копійки державних коштів, а використовуючи кошти громади та обласного бюджету.

«Дивосвіт» – це не тільки нова територія й сучасні приміщення, величезна дружня родина дітей, батьків та педагогів. Найголовніше – це зовсім новий підхід до організації навчально-виховного процесу, що готує дітей до самореалізації в сучасному швидкоплинному вимогливому світі.

У закладі створені сприятливі умови для постійного професійного зростання педагогів. В умовах воєнного стану педагогами було забезпечено використання Інтернет- та медіаосвітніх технологій у освітньому процесі з метою їх впливу на становлення інноваційної особистості. Щодня ведеться активна дистанційна робота в створеному у ЗДО єдиному інформаційному просторі за допомогою Google-інструментів.

Неодноразово у медіа «Дивосвіт» називали дійсним символом реформи децентралізації в Україні. Тож вітаємо з сьомою річницею весь педагогічний колектив Слобожанського «Дивосвіту».

Зичимо Вам нових висот, яскравих перемог, щоденних зустрічей з наймолодшими жителями Слобожанської громади, зігрітих щирою любов’ю, яка веде дітей у дивовижний світ майбутнього!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org