Новини

У Слобожанському відбулись громадські слухання

06.10.2023 12:02
200 Новини

5 жовтня у селищі міського типу Слобожанське відбулись громадські слухання щодо проєкту документа державного значення «Детальний план частини території кварталу смт Слобожанське обмеженого вул. Василя Сухомлинського та пр. Слобожанський щодо розміщення автокомплексу».

Метою розроблення проєкту є – розміщення проєктного автокомплексу у складі однієї будівлі в межах однієї земельної ділянки, крім того, визначення та уточнення обмежень території за умови максимального збереження існуючих пішохідно-транспортних зв’язків, а також при забезпеченні дотримання законодавства у сфері містобудування та архітектури, державних стандартів, норм і правил, з урахуванням інтересів власників земельних ділянок, які є суміжними землекористувачами.

Захід розпочався з доповіді начальника відділу будівництва, містобудування, архітектури та містобудівного кадастру Наталії Плющій. Далі про деталі планувальних робіт розповів представник розробника – ТОВ «АРХРОЗВИТОК», головний архітектор проекту Олег Швець.

Також в складі проєкту документа державного значення розроблено Звіт про стратегічну екологічну оцінку відповідно до вимог Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org