Культура

Клуб «Ліра»: Шлях до гармонії

15.10.2024 15:23
28 Культура

Минулої суботи в Слобожанській бібліотеці відбулась зустріч жіночого клубу «Ліра».

Цього разу учасниці говорили про віру та цінності, звертаючи увагу на їхню роль у подоланні кризових ситуацій та підтримці духовної рівноваги.

Впродовж зустрічі присутні виконували такі вправи: «Шкала цінностей», де сфокусували свою увагу на вагомих для себе аспектах, виокремлюючи їх за значущістю, а під час вправи «Скріпка», відвідувачки усвідомили цінність здоров’я в нашому житті, розуміючи, що ключовим елементом здорового способу життя є не тільки відсутність хвороби, але й відчуття щастя, гармонії із собою та навколишнім світом, творчість і можливість реалізації. 

Наприкінці заходу панянки виконали вправу «Мій портрет у променях сонця», де нагадали собі про важливість позитивного мислення та самоаналізу. Наочна презентація притчі про цінності у житті, де учасниці використовували каміння різних розмірів, пісок та воду, кожен елемент яких символізував певну складову життя, виявилась дуже показовою.

Робота групи відбувається за участі фасилітаторки – учасниці Коаліції «Будь в ресурсі!» Катерини Петрової.

Проєкт «Розвиток мережі фасилітаторів груп психологічного ресурсування «Будь в ресурсі!» реалізується за підтримки проєкту USAID Ukraine – USAID Україна «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org