Новини

У Слобожанській громаді відбулась зустріч з представниками районної філії центру зайнятості

18.10.2023 10:50
303 Новини

Днями у Слобожанській селищній раді відбулася робоча зустріч між секретарем селищної ради (виконкому) Людмилою Лагодою та начальницею управління Дніпровської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості Вікторією Пузановою.

Під час обговорень начальниця управління ознайомила з ситуацією на ринку праці та про роботу з підприємствами Слобожанської територіальної громади, з якими фахівці відділу взаємодії з роботодавцями підтримують зв'язок, уточнюючи нагальну потребу в кадрах.

У розмові, представниця обласного центру зайнятості нагадала, що 2023 є роком Програм активної підтримки державною службою зайнятості як безробітних так і роботодавців. Крім цього, згадала й про відновлення Програми підтримки малозабезпечених сімей шляхом отримання від держави фінансової допомоги на започаткування власної справи, отримання Мікрогрантів, Ваучерів та дію низки Постанов щодо компенсаційних виплат роботодавцям.

Людмила Лагода розповіла про нагальні та перспективні Плани розвитку Слобожанської територіальної громади. Зокрема, в умовах сьогодення Слобожанська громада продовжує різноманітні партнерські зустрічі та підписує Меморандуми, Угоди соціально-інвестиційного напрямку (з українськими та міжнародними структурами).

Секретар селищної ради наголосила на підтримці служби зайнятості Дніпровського району в питанні працевлаштування жителів та вимушено переміщених осіб громади.

Також у форматі зустрічі обговорили перспективи реалізації «Програми соціально-економічного розвитку громади», визначили шляхи подальшого вдосконалення співпраці та соціального партнерства.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org