Новини

Відбулася 31 пленарна сесія VIII скликання Слобожанської селищної ради

19.10.2023 15:00
262 Новини

Сьогодні, 19 жовтня, відбулася 31 сесія VIII скликання Слобожанської селищної ради під головуванням Івана Камінського. На початку засідання перед депутатським корпусом виступав керівник Слобожанської окружної прокуратури Олег Катеба. Він ознайомив всіх присутніх з результатами роботи окружної прокуратури за останні шість місяців.

Далі селищний голова та депутатський корпус перейшли до пленарної сесії. На ній вони розглянули питання порядку денного, зокрема:

  • Про затвердження Стратегії розвитку Слобожанської селищної територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області на 2023-2027 роки.
  • Про відкриття класів з інклюзивною формою навчання
  • Про затвердження Комплексної програми розвитку культури, туризму, молоді та спорту в Слобожанській територіальній громаді на 2023-2025 роки у новій редакції
  • Про затвердження Програми розвитку охорони здоров’я Слобожанської селищної територіальної громади на 2020-2025 роки у новій редакції
  • Про затвердження Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Слобожанської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.
  • Про затвердження Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Слобожанської територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції.
  • Про затвердження Програми протидії злочинності та профілактики правопорушень Слобожанської територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції.

Також депутатський корпус розглянув фінансові, земельні, організаційні та інші питання й ухвалив відповідні рішення.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org