Головні новини

З днем захисників та захисниць України

01.10.2024 12:08
133 Головні новини

1 жовтня – День захисників та захисниць України. Це день відважних і незламних, мужніх і непереможних. Це день тих, завдяки кому ми живемо на своїй землі, під своїми синьо-жовтим прапором, у своїй вільній та незалежній Україні. Наша армія береже імена героїв минулих епох – від воїнів-русичів і козаків до січових стрільців і вояків УПА. Сьогодні українські захисники – новий ідеал воїна для всього світу та приклад справжнього героїзму, сили духу та любові до Батьківщини.

В цей день, о 9 годині в Україні відбулася загальнонаціональна хвилина мовчання: всі українці зупинилися, щоб вшанувати кожного полеглого героя та героїню, що загинули за рідну країну. Ця війна принесла нам колосальні втрати, а найболючіші з них – це життя найкращих синів і доньок України.

На площі перед Слобожанським центром культурних послуг зібралося чимало людей. На заході були присутні селищний голова Іван Камінський, начальник Дніпровської районної військової адміністрації В'ячеслав Мамонов, командир 31 бригади імені генерала-майора Олександра Радієвського Національної гвардії України полковник Євген Шульга, секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов та заступники селищного голови, представники громад-побратимів Одеської та Харківської областей, ветерани громади, старости та сім’ї загиблих захисників України, представники депутатського корпусу, працівники комунальних закладів, молодь та жителі громади.

Нині війна формує та гартує українську націю. Воїни щоденно продовжують боротися за свободу та національну гідність. Під час заходу нагрудними знаками «За заслуги перед громадою» відзначили ветеранів Слобожанської громади, військовослужбовців Дмитра Смаля, Олександра Гаркушу, Миколу Єгіязаряна, Ігора Легезу, Віталія Пазія, Сергія Даниліна, Євгена Ткаченко та Миколу Пучку.

Пишаємося кожним, хто стоїть на захисті рідної країни. Віримо, що українські захисники та захисниці здобудуть перемогу. Міцного здоров’я вам та вашим родинам. Завжди повертайтеся живими й пам’ятайте, що тут, у рідній громаді, вас з нетерпінням чекають! Слава українським захисникам! Слава Україні!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org