Головні новини

Кубок Незламних» серед ветеранів Слобожанської громади

21.09.2024 15:30
113 Головні новини

Сьогодні, 21 вересня, в Слобожанській громаді відбулися змагання «Кубок Незламних» серед ветеранів. Захід організовано у рамках ветеранського проєкту «Титани UA», створеного за ініціативи начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака та спрямованого на підтримку українських захисників після важких поранень, адаптацію їх до життя поза фронтом. На змаганнях були присутні селищний голова Іван Камінський, начальник Дніпровської районної військової адміністрації В'ячеслав Мамонов, заступниця начальника Дніпровської районної військової адміністрації Алла Біла, секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов, духовенство, працівники комунальних закладів, молодь та жителі громади. Перед стартом змагань молитву за воїнів і перемогу України над російським агресором провів протоієрей Сергій Крамаренко, настоятель парафії Святої Великомучениці Варвари селища Слобожанське.

«Головне, що наша країна сильна, вільна та незалежна завдяки вам, дорогі ветерани!» – заначив селищний голова Іван Камінський.
На цей раз учасників чекали ігри з міні-футболу, дартс, шахи та шашки. Близько 30 ветеранів Слобожанської громади, серед яких були і діючи військовослужбовці взяли участь у спортивній ініціативі. Також підтримали військових, об’єднавши зусилля для перемоги, представники комунальних закладів Слобожанської селищної ради. 

За результатами футбольного поєдинку золото здобула команда «Оріль», друге місце посіли «Козаки Олександрівки» і третє – «Слобожанка». Високі результати у змаганнях з шахів та шашок показав ветеран Юрій Полтавець, виборовши 1 місце з найвищими результатами. Набравши 110 балів у грі з дартсу, чемпіоном став Михайло Білей. Окрему нагороду за звання «Кращий гравець» отримав Дмитро Жиляк. Дружня атмосфера панувала під час змагань, підтримка один одного і «живе спілкування, якого інколи так не вистачає» – зауважив амбасадора проєкту «Титани UA» від Слобожанської громади Сергій Данілін.

Також по завершенню заходу на учасників та всіх присутніх чекали смаколики польової кухні від працівників КЗ «Спорт для всіх». «Кубок Незламних» – це не лише про перемогу, а про єдність та братерство, які єднають всіх нас. 

В умовах сьогодення розвиток ветеранської політики набуває особливої актуальності. Саме вона стає фундаментом для справедливого відновлення країни, виходячи з принципу відповідальності перед тими, хто став на захист держави в найскладніші часи. Шануємо та дякуємо кожному, хто боронить рідну Батьківщину!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org