Новини

Молодіжний центр «Смарт» реалізував проєкт «SmartTalks»

07.08.2023 15:09
178 Новини

На початку серпня у Слобожанській територіальній громаді реалізували проєкт «SmartTalks», організатором якого був молодіжний центр «Смарт».

Протягом тижня команда центральної філії МЦ «Смарт» відвідала села на приєднаних територіях для того, щоб поділитись своїм досвідом та знаннями з різних тем. Мета – зацікавити та надихнути молодь знайти свою справу, розвиватися і перетворювати ідеї на цілі. 

Захід складався з 4 лекцій та майстер-класів, під час яких в учасники дізнались щось нове та виконали практичні завдання. Перша частина зустрічей – розмови про програмування, обговорення створення веб-сайтів, а саме для чого це потрібно та як зробити.

Друга частина – розмова про креатив. Учасники дізнались як розвивати свою креативність та як це може бути корисно у створенні власного бізнесу.

Під час третьої частини молодь дізналась які існують міжнародні обміни та як до них долучитися, зокрема як створювати мотиваційний лист і які бувають теми проектів.

Також під час зустрічей учасники дискутували про роботу Молодіжної ради Слобожанського та про вплив молоді на суспільство і простір, в якому ми живемо. 

Загалом, на заходах були присутніми близько 50 людей з Степового, Партизанського, Балівки і Олександрівки, які виявили ініціативу відвідувати тренінги на подібні теми у МЦ «Смарт».

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org