Новини

Фестиваль творчості ветеранів та ветеранок «Вітрила волі»

22.08.2024 11:31
92 Новини

Управління соціального захисту населення повідомляє, що з метою адаптації захисників незалежності і територіальної цілісності України, повернення до цивільного життя та підтримки ветеранів і ветеранок російсько-української війни у 2024 році започатковано проведення обласного фестивалю творчості ветеранів та ветеранок «Вітрила волі».

Обласний фестиваль творчості ветеранів та ветеранок «Вітрила волі» проводиться один день - 11.09.2024 у м. Дніпро, до участі в якому запрошуються усі бажаючі ветерани війни і учасники бойових дій, ветеранські колективи. Участь у фестивалі безкоштовна. Всі учасники Фестивалю нагороджуються дипломами. Громадські та інші організації, спонсори мають право встановлювати свої спеціальні призи учасникам Фестивалю.

Бажаючі взяти участь у Фестивалі, надсилають на електронну адресу:  kitaeva396@gmail.com Дніпропетровський обласний методичний центр клубної роботи та народної творчості ЗАЯВКУ (форма заявки додається) до 30.08.2024 року включно.

Участь у Фестивалі за номінаціями:

  • Вокальне мистецтво. Програма складається з одного номеру тривалістю до 5 хвилин (Солісти, дуети, тріо, квартети, квінтети, ансамблі).
  • Музично-інструментальне мистецтво. Програма складається з одного номеру тривалістю до 5 хвилин (Солісти, дуети, тріо, квартети, квінтети, ансамблі, оркестри).
  • Художне читання. Програма складається з одного номеру тривалістю до 5 хвилин.
  • Образотворче мистецтво – 1 робота від учасника.
  • Декоративно-прикладне мистецтво - 1 робота від учасника.
  • Художня ковка – 1 робота від учасника.
  • Фотомистецтво – 1 робота від учасника.

Учасники фестивалю, які мають бажання прийняти участь у різних номінаціях подають заявки на кожну номінацію ОКРЕМО. 

 

Обов’язкова вимога до музичного матеріалу:

Музичний матеріал для конкурсних номерів учасників Фестивалю використовується з урахуванням авторських прав Закону України «Про авторське право і суміжні права» та Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо підтримки національного музичного  продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора».

Фонограма музичного супроводу надається звукорежисерові та перевіряється учасником або керівником колективу у день конкурсу. Запис фонограми має бути наданий на flash-носії, з ідеальною якістю звуку. У назві треку має бути зазначено: назва творчого колективу або прізвище, ім'я виконавця, назва номера, хрономераж.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org