Освіта

Гавайський карнавал у Слобожанському «Дивосвіті»

05.08.2024 10:01
121 Освіта

Влітку інколи здається, що ми опинилися не в Україні, а десь ближче до екватора.  Може на Гаваях? А чому б ні? Протягом тижня діти Слобожанського «Дивосвіту» відправилися у подорож на Гаваї та влаштували там справжній гавайський карнавал.

Гостей острова зустрів Пірат (вихователька Олена Загородня) та, провівши невеличку екскурсію, запропонував дітям пограти в ігри та трохи повеселитися.
Море емоцій подарувала гра «Укинь кокос у кошик», в якій взяли учать вихованці середніх та молодших груп дошкільного віку. 

Всі разом відгадували загадки та пояснили Піратові, що означає «дружити». З чудовим настроєм діти  пограли у гавайську гру «Пірни під хвилю», аналогом якої в Україні є гра «Море хвилюється раз…».  Пірат навчив дітей вітатися по-гавайські, а діти «Дивосвіту» у відповідь навчили його вітатися українською, а деякі діти пригадали, як вітатися англійською, і навіть французькою мовами. 

Яскраві спогади залишились у малечі від гавайського конкурсу «Чия черепаха моторніша?», в якому взяли участь вихователі закладу.
Вихованцям Слобожанського «Дивосвіту» так сподобався острів Гаваї та привітність Пірата, що старші і середні групи вирішили подарувати Піратові на згадку про знайомство дві українські вишиванки.

Ну і який же гавайський карнавал без «Лімбо» - традиційного конкурсу на гнучкість. Старші і середні групи намагались пройти танцювальним кроком під натягнутою «ліаною», не торкаючись її. Відстань від «ліани» до землі потроху зменшувалась, тож учасники все більше і більше пригиналися. Найгнучкіші в нагороду отримали нестихаючі овації.

Після насиченої конкурсної програми, учасники влаштували собі веселу дискотеку, і звичайно, ділились своїми враженнями про відпочинок на Гаваях.

Педагоги закладу щиро вдячні батькам, які щоразу беруть  активну участь у підготовці яскравих костюмів та аксесуарів для своїх дітей!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org