Освіта

Незабутні літні спогади

26.07.2024 11:53
86 Освіта

Літо це чудова пора, сприятлива для збереження і зміцнення здоров'я дітей, створення умов для їхнього повноцінного, всебічного психічного і фізичного розвитку. Від родини залежить те, як малеча проведе свій відпочинок з користю для здоров'я. А від педагогів залежить, чи пізнавальним та цікавим буде літо для вихованців.

Щоб зробити його цікавим і невимушеним педагоги дошкільного підрозділу Олександрівського ліцею більше уваги приділяють різноманітним іграм, інтегруючи їх у різні види дитячої діяльності для активізації, закріплення та узагальнення практичних умінь і навичок.  Діти відчувають емоційний комфорт і отримують позитивні, радісні емоції.

Більшість часу діти перебувають на свіжому повітрі. Вихователі намагаються максимально цікаво й насичено організувати такі дні – проводять коротенькі заняття, різні спостереження, досліди з природними матеріалами, рухливі й дидактичні ігри тощо.

Рухаючись і граючи, діти здатні пізнати предметний, соціальний та природний світ більше, отримавши позитивні емоції та незабутні літні спогади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org